AlexanderSkarsgårdDaily
A fansite source dedicated to Alexander Skarsgård

‘Bajen Aid’ Auction in Stockholm Today


Written by Jess on October 02 2010


Pics courtesy of: Annelie Johansson & Mrs. K (via Santress!)

3 Comments to "‘Bajen Aid’ Auction in Stockholm Today"


 1. Karianne says:

  Stort tack för att du ställde upp på kort med mig och alla andra bajen fans som fanns där igår! Betydde otroligt mycket och vi som älskar bajen får ännu ett större kärlek till vårt lag när någon var så engerad som du var igår. Skitsamma om man är stor kändis, det är alltid bajen som är bäst 🙂 Tack alex!

  //Karianne
  esseveld@live.se

 2. Youre so awesome, man! I cant believe I missed this blog for so long. Its just great stuff all round. Your design, man…too amazing! I cant wait to read what youve got next. I love everything that youre saying and want more, more, MORE! Keep this up, man! Its just too good.

 3. Mitch says:

  I found so many interesting stuff in your blog especially its discussion. From the tons of comments on your articles, I guess I am not the only one having all the enjoyment here! keep up the good work.

001.jpg
002.jpg
001.jpg
001.jpg
ASD-SAGAwards_001.jpg
ASD-SAGAwards_002.jpg
ASD-SAGAwards_003.jpg
ASD-SAGAwards_008.jpg
ASD-SAGAwards_009.jpg
ASD-SAGAwards_010.jpg
ASD-SAGAwards_011.jpg